archive-dk.com » DK » R » RTT.DK

Total: 214

Choose link from "Titles, links and description words view":

Or switch to "Titles and links view".
  • RTT i TV-AVISEN i forbindelse med ny ordning om alkolås | RTT
    feltet og tilmeld dig vores nyhedsbrev Din e mail adresse Referencer RTT i TV AVISEN i forbindelse med ny ordning om alkolås 31 03 2015 I forbindelse med den nye ordning om alkolås som træder i kraft d 1 april var DR på besøg hos RTT for at få demonstreret en alkolås Vi havde allieret os med vores leverandør af Smart Start alkolåse Jawin Safe Trip som leverede en bil med alkolås samt et par løse alkolåse til demonstrationen Smart Start alkolåsen er godkendt af rigspolitiet som leverandør af alkolåse til dømte spritbilister og RTT er autoriseret forhandler og montør af Smart Start Alkolåse Det er vores direktør Claus Jønck der tester alkolåsen i indslaget og forklarer hvordan den fungererer Claus gør sig klar til at drikke en tår alkohol for at demonstrere alkolåsen Alkolåsen kan registrere bare den mindste smule alkohol i mundhulen men man kan sagtens få lov til at starte bilen så længe promillen i blodet er under det tilladte For at vise hvor sikker alkolåsen er demonstrerede Claus at det ikke er muligt at snyde låsen med andre former for luft såsom trykluft eller luft fra en ballon Det er et meget følsomt instrument og der bliver taget højde for både kropstemperatur og om det er et menneske der blæser Se med her hvor RTTs direktør Claus Jønck demonstrerer hvor sikker alkolåsen er Hvad går alkolåsordningen ud på Ordningen skal supplere de eksisterende sanktioner for spirituskørsel og modvirke at dømte spritbilister kører bil i spirituspåvirket tilstand igen Der er tale om to ordninger en frivillig og en obligatorisk Betingelserne for de to ordninger er forskellige ligesom bilistens deltagelse i den ene eller anden ordning afhænger af hvor høj promillen var da føreren blev dømt og om vedkommende har gjort det flere gange Når bilisten har kørt

    Original URL path: http://www.rtt.dk/news/rtt-i-tv-avisen-i-forbindelse-med-ny-ordning-om-alkolaas (2016-05-02)
    Open archived version from archive


  • FORÅRSTILBUD på ripsmåtter | RTT
    på højt plan RTT har kompetence og maskiner til selv at designe printe og skære folien Læs mere Bilindretning RTT kan tilbyde dig alt i bilindretninger fra Sortimo Med en indretning fra Sortimo opnås et yderst fleksibelt og sikkert arbejdsmiljø af høj kvalitet i letvægtskonstruktion 1 Nyheder RTT produktkatalog 2016 er nu muligt at bestille 30 03 2016 Read more about RTT produktkatalog 2016 er nu muligt at bestille Ny

    Original URL path: http://www.rtt.dk/news/for%C3%A5rstilbud-p%C3%A5-ripsm%C3%A5tter (2016-05-02)
    Open archived version from archive

  • Er din bil klar til foråret? | RTT
    udfører komplet montering og servicering af taxameter i hyrevogne Læs mere Folie på højt plan RTT har kompetence og maskiner til selv at designe printe og skære folien Læs mere Bilindretning RTT kan tilbyde dig alt i bilindretninger fra Sortimo Med en indretning fra Sortimo opnås et yderst fleksibelt og sikkert arbejdsmiljø af høj kvalitet i letvægtskonstruktion 1 Nyheder RTT produktkatalog 2016 er nu muligt at bestille 30 03 2016

    Original URL path: http://www.rtt.dk/news/er-din-bil-klar-til-for%C3%A5ret (2016-05-02)
    Open archived version from archive

  • Den perfekte valentinesgave til manden der har alt | RTT
    selv at designe printe og skære folien Læs mere Bilindretning RTT kan tilbyde dig alt i bilindretninger fra Sortimo Med en indretning fra Sortimo opnås et yderst fleksibelt og sikkert arbejdsmiljø af høj kvalitet i letvægtskonstruktion 1 Nyheder RTT produktkatalog 2016 er nu muligt at bestille 30 03 2016 Read more about RTT produktkatalog 2016 er nu muligt at bestille Ny kampagneavis fra Sortimo bilindretninger og mobile transportløsninger 17 03

    Original URL path: http://www.rtt.dk/news/den-perfekte-valentinesgave-til-manden-der-har-alt (2016-05-02)
    Open archived version from archive

  • Et varmt tilbud fra Webasto | RTT
    RTT har kompetence og maskiner til selv at designe printe og skære folien Læs mere Bilindretning RTT kan tilbyde dig alt i bilindretninger fra Sortimo Med en indretning fra Sortimo opnås et yderst fleksibelt og sikkert arbejdsmiljø af høj kvalitet i letvægtskonstruktion 1 Nyheder RTT produktkatalog 2016 er nu muligt at bestille 30 03 2016 Read more about RTT produktkatalog 2016 er nu muligt at bestille Ny kampagneavis fra Sortimo bilindretninger og mobile transportløsninger 17 03 2016 Read more about Ny kampagneavis fra Sortimo bilindretninger og mobile transportløsninger Nyhedsbrev Nyhedsbrev Skriv din e mail i feltet og tilmeld dig vores nyhedsbrev Din e mail adresse Referencer Et varmt tilbud fra Webasto 30 10 2014 Er du træt af iskolde hænder og stressede morgener Start dagen sikkert og i godt humør med en bilvarmer fra Webasto Du kan desuden fjernbetjene din bilvarmer via en app på din smart phone en avanceret fjernbetjening eller en timer Lige nu har vi et varmt tilbud til dig der kører i microbil Kampagnen gælder frem til d 31 3 2015 Webasto varmer inkl ur multikontrol VW up Skoda Citygo Seat Mii Ford ka Hyundai i10 Peugeot 108 Citroën C1 ToyotaAygo Pakkenr P90 DKK 9 996

    Original URL path: http://www.rtt.dk/news/et-varmt-tilbud-fra-webasto (2016-05-02)
    Open archived version from archive

  • Beskyt din bil mod ridser og slitage! | RTT
    klargøring Læs mere Folieindpakning Kun fantasien sætter grænser Læs mere Taxameter Vi udfører komplet montering og servicering af taxameter i hyrevogne Læs mere Folie på højt plan RTT har kompetence og maskiner til selv at designe printe og skære folien Læs mere Bilindretning RTT kan tilbyde dig alt i bilindretninger fra Sortimo Med en indretning fra Sortimo opnås et yderst fleksibelt og sikkert arbejdsmiljø af høj kvalitet i letvægtskonstruktion 1 Nyheder RTT produktkatalog 2016 er nu muligt at bestille 30 03 2016 Read more about RTT produktkatalog 2016 er nu muligt at bestille Ny kampagneavis fra Sortimo bilindretninger og mobile transportløsninger 17 03 2016 Read more about Ny kampagneavis fra Sortimo bilindretninger og mobile transportløsninger Nyhedsbrev Nyhedsbrev Skriv din e mail i feltet og tilmeld dig vores nyhedsbrev Din e mail adresse Referencer Beskyt din bil mod ridser og slitage 29 08 2014 Dør og læssekanterne i din bil bliver dagligt udsat for høje hæle barnevogne kufferter og anden bagage og det tager hårdt på lakken Men sådan behøver det ikke at være Hos RTT kan vi montere en slidstærk klar folie på de udsatte kanter som beskytter mod den daglige slitage For optimal beskyttelse anbefaler vi at folien monteres

    Original URL path: http://www.rtt.dk/news/beskyt-din-bil-mod-ridser-og-slitage (2016-05-02)
    Open archived version from archive

  • Ren bil efter ferien? | RTT
    udfører komplet montering og servicering af taxameter i hyrevogne Læs mere Folie på højt plan RTT har kompetence og maskiner til selv at designe printe og skære folien Læs mere Bilindretning RTT kan tilbyde dig alt i bilindretninger fra Sortimo Med en indretning fra Sortimo opnås et yderst fleksibelt og sikkert arbejdsmiljø af høj kvalitet i letvægtskonstruktion 1 Nyheder RTT produktkatalog 2016 er nu muligt at bestille 30 03 2016

    Original URL path: http://www.rtt.dk/news/ren-bil-efter-ferien (2016-05-02)
    Open archived version from archive

  • Ældre dame får nyt liv | RTT
    at designe printe og skære folien Læs mere Bilindretning RTT kan tilbyde dig alt i bilindretninger fra Sortimo Med en indretning fra Sortimo opnås et yderst fleksibelt og sikkert arbejdsmiljø af høj kvalitet i letvægtskonstruktion 1 Nyheder RTT produktkatalog 2016 er nu muligt at bestille 30 03 2016 Read more about RTT produktkatalog 2016 er nu muligt at bestille Ny kampagneavis fra Sortimo bilindretninger og mobile transportløsninger 17 03 2016 Read more about Ny kampagneavis fra Sortimo bilindretninger og mobile transportløsninger Nyhedsbrev Nyhedsbrev Skriv din e mail i feltet og tilmeld dig vores nyhedsbrev Din e mail adresse Referencer Ældre dame får nyt liv 01 07 2014 Vi har for nylig haft en fin ældre model på besøg som havde mistet sin glød Det drejede sig om denne smukke Jaguar XK 140 Fixed Head Coupé FHC fra 1956 Det er den originale lak fra 1956 og den har været udsat for lidt af hvert Her er bilen netop ankommet til værkstedet Det ses tydeligt at lakken trænger til en opfriskning Bilen ejes af Palle Murmann fra Daytona Cars som sælger klassiske biler Palle ønskede at få så meget glans og glød tilbage i lakken men havde ikke høje forventninger da lakken var meget medtaget Vores erfarne klargøringsmand Martin har taget den ældre model under kærlig behandling og poleret den efter alle kunstens regler Her ses det færdige resultat Palle udtaler at Martin har udført et enestående flot stykke arbejde han havde ikke regnet med at få lakken så flot Vi er naturligvis meget glade for at Palle er tilfreds med resultatet fordi hvis der er nogen der har forstand på klassiske biler så er det Palle Biografi Bilen er fra 1956 og den første ejer ved man ikke så meget om Den anden ejer var den førende britiske Jaguarspecialist væddeløbskører

    Original URL path: http://www.rtt.dk/news/%C3%A6ldre-dame-f%C3%A5r-nyt-liv (2016-05-02)
    Open archived version from archive